Козметика

Корейската козметика дължи своята популярност и ефективност на натуралните си съставки, модерната технология на производство и липсата на парабени, изкуствени оцветители, ароматизатори или други вредни за кожата вещества. Синоним на висококачествени продукти на разумна цена, тя залага на респекта към кожата, предлагайки индивидуални решения в зависимост от Вашите нужди.

 

Benton Cosmetics е създадена през 2011 година от двама братя – JangWon Lee и ChaeWon Lee с идеята да предлага на своите клиенти само хипоалергични, натурални козметични продукти, които да могат да бъдат използвани от цялото семейство.
За разлика от мигновения, но временен ефект, който може да бъде постигнат чрез различни химически съставки, Benton се стремят към трайно подобрение на състоянието на кожата чрез влаганите в техните продукти натурални съставки, които да помогнат на кожата да възвърне първоначалния си здрав вид. Те се фокусират върху високото качество на всички натурални съставки, които използват. Козметиката на Benton е толкова безопасна, че може да се използва от цялото семейство. Не само това – техния фокус е върху продукти за грижа за кожата, които няма да причинят раздразнения и предлагат ефективно решение за справяне с проблемната кожа.

Към BENTON COSMETICS >>

 

 

“Ние разработваме една марка, която е натурална, ефективна и достъпна. Защото Вие го заслужавате!”

Jonghan Yoon, CEO, Skin Watchers Co, Ltd

Skin Watchers се фокусира върху разработването и производството на продукти за грижа за кожата без изкуствени консерванти, добавки, петролни базирани съставки и вредни оцветители. Skin Watchers използват само щадящи кожата съставки, извлечени от природни източници и висококачествени растителни екстракти. Всеки продукт на Skin Watchers е подходящ за хора с чувствителна кожа, тъй като всички иританти са сведени до минимум. Още от първото нанасяне ще почувствате разликата в текстурите, създадени с много внимание и мисъл за клиента, за да се постигне това невероятно кадифено и свежо усещане върху кожата.

Към SKIN WATCHERS COSMETICS >> 

 

 

 

 

PACK-age
Ние не правим отегчителни и банални продукти. Ние създаваме забавни продукти, които се грижат едновременно за кожата и емоциите Ви, като работим в сътрудничество с различни дизайнери.

Към PACK AGE COSMETICS >>

 

 

SESAMIS или НЕЙНИТЕ ПРИЯТЕЛИ е нова серия корейски козметични продукти, която съчетава в себе си природното богатство и чистота на остров Чеджу, Южна Корея. Използваните натурални съставки и билки са естествено срещани или отгледани на острова, а вместо пречистена вода в продуктите е вложена филтрирана от вулканичните камъни минерална вода с ниска алкалност. Липсата на парабени, синтетични багрила, етанол, пропиленгликол и минерални масла гарантира отсъствието на вредни въздействия върху организма. В козметичните продукти SESAMIS е включен епидермален растежен фактор (EGF), който оказва отличен ефект върху стимулацията на кожните клети и повишаване устойчивостта им на стареене. За SESAMIS са използвани и култивирани растителни стволови клетки от лотос, които са много ефективни за подобряване на метаболизма и кръвообращението, което може да доведе до силно противовъзпалително и антиоксидантно действие. В резултат на това кожата е добре овлажнена и по-жизнена.

Към SESAMIS COSMETICS >>

 

 

Qyo Qyo е натурална козметика, разработена на базата на пресни мандаринови кори от прекрасния остров Чеджу. Виждайки всеки ден как кожата Ви става все по-хубава, ще се погледнете в огледалото и ще се засмеете!

 

 

Към QYO QYO COSMETICS >>