Храна

Древна поговорка гласи „Кажи ми с какво се храниш и аз ще ти кажа що за човек си“.

Със своите вкусни основни ястия, многобройни гарнитури и прекрасни десерти, корейската кухня се е развивала през вековете, запазвайки своите традиционни характеристики. С изобилието си на зеленчуци, риба и съставки с ниско съдържание на вредни мазнини, корейската храна е изключително здравословна. Древната практика за натурално ферментиране й придава плътен и характерен вкус, а преобладаването на сезонни зеленчуци я прави пълноценна и лесноусвояема. Характерни за корейската кухня са балансът и взаимодействието на петте основни цвята – синьо, червено, жълто, черно и бяло, както и тези на петте основни вкуса – лют, сладък, кисел, солен и горчив.

Хансик (корейското готварско изкуство) се основава на концепцията за хармония между човек и природа и води началото си от селската корейска кухня. Прост и непретенциозен, Хансик се готви с търпение, с много внимание и грижа. Наричан още „работа на чевръстите майчини пръсти“, той се състои от разнообразни хранителни супи и ястия от задушено месо, които задоволяват както стомаха, така и душата

 

Зеленчуково-плодовите сокове, произведени от Myeongin Herb, Южна Корея, са пълноценна диетична храна. Методите за производство им са високотехнологични и иновативни. Не съдържат добавки, използвани са екологично чисти суровини, върху които е приложена директна екстракция. Специално подбраните 10 вида съставки балансират метаболизма и осигуряват ефективна помощ при режими за детоксикация и намаляване на телесното тегло. Продуктите са лесни и удобни за употреба в забързаното ежедневие. Могат да се приемат преди или след хранене, а желаещите да постигнат по-бърз ефект могат да заменят вечерното си хранене със зеленчуково-плодовия сок Ха-Ру, без да страдат от недостиг на необходимите витамини и минерали.

Към СОКОВЕ >>