Нашата мисия

“3 ИН” ООД е българска компания, имаща за цел да даде възможност на своите клиенти да се докоснат до красотата и магията на Южна Корея.

Нашата серия Кореавита е вдъхновена от книгата “Донгъй Богам”, събрала в себе си дълголетната история и опит на корейската традиционна медицина. Призната за една от класиките на източната медицина, книгата през юли 2009 г. е включена в програмата на Юнеско “Световната памет”.

При разработването на нашите продукти сме се водили и от последните световни научни изследвания и разработки, за да можем да съчетаем традиционните методи със съвременните постижения и практики. За производството се доверяваме на нашите партньори, доказали се на българския и европейския пазар със своите дългогодишни умения, познания и качество.

Стремежът ни е да Ви предоставим ефективни продукти на достъпни цени като конкретни решения за конкретни проблеми. В своята дейност сме подпомогнати от нашите прецизно подбрани производители и доставчици, с цел да Ви осигурим високо качество и резултати.


КореаВита

ХОРАТА, КОИТО СТОЯТ ЗАД ВСЯКА КАПКА ЗДРАВЕ
  СЕЛЕКЦИЯ
  СЕЛЕКЦИЯ
  внимателно подбиране
  приготовление
  приготовление
  висококачествена технология
   тинктури
  тинктури
  извлек за тинктурите
  доставяне
  доставяне
  съхранявайки продукта до вас
КОРЕАВИТА
здраве от природата

нашите предимства

С обич към природата

запазваме връзката си с природата и я даряваме на вас

информирани

селектирани рецептури, специално подбрани за вас

високо качество

чисти и стандартизирани от листенцата до крайният пордукт

комуникативни

държим на всеки свой клиент и връзката помежду ни