Доставка – условия, цени и срокове

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

доставка КореавитаДоставка на територията на Република България се извършват чрез услугите на куриерска фирма Спиди АД всеки делничен ден от 09:00 до 17:30 ч.и събота от 09:00 до 13:00 ч. 

Може да заявите Вашата поръчка по един от следните начини:

  • Чрез формата за поръчка на нашия сайт. Ако предпочитате доставка до офис на Спиди е необходимо да въведете име на получател, телефон и офис на Спиди, от който да получите своята пратка. Ако желаете доставка до адрес е необходимо да посочите име на получател, телефон и точен адрес.
  • В случай, че предпочитате да направите Вашата поръчка по телефона, може да я заявите на тел. 0888554278 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 ч.
  • Може да направите своята поръчка или запитване и чрез нашата форма за контакт.

Поръчки, заявени след 14:00 ч. се обработват на следващия работен ден.

Вашите данни са защитени! 3 ИН ООД е администратор на лични данни, вписан в “Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 428542.

 

ЗАПЛАЩАНЕ

Заплащането на направената поръчка се извършва при получаване на доставката чрез наложен платеж с ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. Счетоводен документ за събраните суми от продажбата е Разписка за изплащане на пощенски паричен превод и съгласно действащото законодателство нейното наличие отменя необходимостта от издаване на фискален касов бон.

 

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

При поръчка на стойност 50 лева или повече доставката е БЕЗПЛАТНА. Отразява се физическото получаване на стоката.

Изпращаме пратките с опция “преглед преди получаване”, за да могат нашите клиенти да проверят съдържанието им преди да платят.

 

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставките се изпълняват в срок до 3 работни дни от фирма Спиди АД всеки ден, без неделя. График за официалните почивни дни се публикува своевременно на страницата.

Спиди АД ще Ви уведоми с SMS известие за пристигането на Вашата поръчка.

Повече за цените, офисите и условията на Спиди АД може да намерите на >>