Красота

Корейската козметика дължи своята популярност и ефективност на натуралните си съставки, модерната технология на производство и липсата на парабени, изкуствени оцветители, ароматизатори или други вредни за кожата вещества. Синоним на висококачествени продукти на разумна цена, тя залага на респекта към кожата, предлагайки индивидуални решения в зависимост от Вашите нужди.

BENTON е създадена през 2011 година от двама братя – JangWon Lee и ChaeWon Lee с идеята да предлага на своите клиенти само хипоалергични, натурални козметични продукти, които да могат да бъдат използвани от цялото семейство.
За разлика от мигновения, но временен ефект, който може да бъде постигнат чрез различни химически съставки, Benton се стремят към трайно подобрение на състоянието на кожата чрез влаганите в техните продукти натурални съставки, които да помогнат на кожата да възвърне първоначалния си здрав вид. Те се фокусират върху високото качество на всички натурални съставки, които използват. Козметиката на Benton е толкова безопасна, че може да се използва от цялото семейство. Не само това – техния фокус е върху продукти за грижа за кожата, които няма да причинят раздразнения и предлагат ефективно решение за справяне с проблемната кожа.

Към BENTON COSMETICS >>

 

“Ние разработваме една марка, която е натурална, ефективна и достъпна. Защото Вие го заслужавате!”

SKIN WATCHERS се фокусира върху разработването и производството на продукти за грижа за кожата без изкуствени консерванти, добавки, петролни базирани съставки и вредни оцветители. Skin Watchers използват само щадящи кожата съставки, извлечени от природни източници и висококачествени растителни екстракти. Всеки продукт на Skin Watchers е подходящ за хора с чувствителна кожа, тъй като всички иританти са сведени до минимум. Още от първото нанасяне ще почувствате разликата в текстурите, създадени с много внимание и мисъл за клиента, за да се постигне това невероятно кадифено и свежо усещане върху кожата.

Към SKIN WATCHERS COSMETICS >> 

 

“Ние не правим отегчителни и банални продукти. Ние създаваме забавни продукти, които се грижат едновременно за кожата и емоциите Ви, като работим в сътрудничество с различни дизайнери.”

Към PACK AGE COSMETICS >>