Промоция! Out of Stock

Кореавита билкова тинктура Healthy weight

23.00лв. 9.20лв.

♥ Продуктът съчетава билки, имащи благоприятно действие върху обмяната на веществата. Спомага за поддържане на здравословното тегло.

Изчерпан

Категория: Етикети: ,

Описание

СЪДЪРЖА
Кодонопсисът
се използва в традиционната корейска медицина за детоксикация на организма, има диуретично действие и подпомага храносмилателните функции. Корейско проучване сочи, че етиловият екстракт от билката води до контрол на нивата на серумните липиди, намаляване на бялата мастна тъкан и значително увеличаване на кафявата мастна тъкан. Директното въздействие върху липидните нива, а не върху контрола на апетит, изключва различните странични ефекти върху нервната система, които обикновено се наблюдават при други продукти за редукция на теглото.

Атрактилодисът подпомага регулирането на стомашно-чревната функция. Притежава диуретични свойства и понижава нивото на кръвната захар. Има протектиращо действие върху черния дроб и жлъчния мехур.
Китайският сладник според традиционната източна медицина хармонизира и усилва действието на останалите билки, с които е в комбинация. Според модерната фармакология има сходно действие с адренокортикотропния хормон, който  е пряко свързан с метаболизма на протеини, въглехидрати и мазнини в организма. Съдържащата се глициретинова киселина подобрява глюкозния толеранс. В Китай билката е известна като „великия детоксикатор“ и  се използва за намаляване на теглото и при задържане на течности.

Изцяло натурален продукт. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.

ДОЗИРОВКА
30 капки, разтворени в около 50 мл минерална вода или сок, 2 пъти на ден преди хранене; Препоръчителна дневна доза: 60 капки;

СЪСТАВ
Стандартизиран водно-етанолов екстракт от Китайски сладник, корен /Glycyrrhiza uralensis/, Кодонопсис, корен /Codonopsis lanceolata/, Атрактилодис, корен /Atractylodes lancea/, етанол 62-68 об. %

* Кореавита билкова тинктура Healthy weight е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Кореавита билкова тинктура Healthy weight не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

Също може да ви хареса…КОРЕЙСКА КОЗМЕТИКА

КРАСОТА ОТ ПРИРОДАТА