Промоция! Out of Stock

Кореавита билкова тинктура Mood balance

18.50лв. 9.25лв.

♥ Продуктът съчетава билки с доказано благотворно влияние върху нервната система и емоционалния комфорт.

Изчерпан

Категория:

Описание

СЪДЪРЖА
Полигала тенуифолиа се използва в азиатската народна медицина като тоник за нервите и мозъка, подобряващ настроението. Според съвременни научни изследвания стимулира производството на растежния фактор за нерви (невротрофин) – белтък, жизнено важен за живота и функциите на нервните клетки.
Стройната ангелика е изключително богата на ферулова киселина, която действа като антиоксидант и подпомага синтеза на колаген. Освен това се ползва при проблеми с паметта и концентрацията.
Китайският сладник според традиционната източна медицина хармонизира и усилва действието на останалите билки, с които е в комбинация. Според модерната фармакология има сходно действие с адренокортикотропния хормон, който  е пряко свързан с адекватна реакция на организма при стрес и напрежение.

Изцяло натурален продукт. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.

СЪСТАВ
стандартизиран водно-етанолов екстракт от Полигала тенуифолиа, корен /Polygala tenuifolia/, Стройна ангелика, корен /Angelica tenuissima/, Китайски сладник, корен /Glycyrrhiza uralensis /, етанол 62-68 об. %

ДОЗИРОВКА
30 капки, разтворени в около 50 мл минерална вода или сок, 2 пъти на ден преди хранене; Препоръчителна дневна доза: 60 капки;

* Кореавита билкова тинктура Mood balance е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Кореавита билкова тинктура Mood balance не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

Също може да ви хареса…КОРЕЙСКА КОЗМЕТИКА

КРАСОТА ОТ ПРИРОДАТА